Email:
info@inest.hu | Telefon: +36 (80) 911 000

Újrapapír termékek

Cégek, intézmények részére irodai szelektív papírgyűjtés, iratmegsemmisítés

Térítési díj ellenében helyezünk ki szelektív hulladékgyűjtőket a papírhulladék gyűjtésére és vállaljuk gyűjtődobozok ürítését. Vállalunk továbbá irattári selejtezést és biztonságos iratmegsemmisítést, a papírhulladék átvételét, szállítással, megsemmisítéssel, a lehető legmagasabb szintű biztonsági követelmények figyelembevételével.

Körforgásos papírgazdálkodási modellünkkel valamennyi általunk átvett, elszállított papírhulladékból újrapapír, környezetbarát termékek gyártását támogatjuk.

Az általunk begyűjtött papírhulladékból többek között olyan háztartás-higiéniai környezetbarát papírtermékek készülnek, mint a 100%-ban újrapapír zsebkendő, egészségügyi papír vagy háztartási papírtörlő.

Tevékenységünk által kevesebb papírhulladék kerül a kommunális hulladék közé, ezáltal csökkenthetjük partnereink, ügyfeleink kommunális hulladék szállítási költségét. További előnye, hogy a begyűjtött papírhulladék nyersanyagként kerül újrahasznosításra, és ezáltal kevesebb fa kerül kivágásra a papírgyártáshoz. A dolgozók papírgyűjtési aktivitásán keresztül programunk segíti az Ön cégénél a környezettudatos szemlélet megértését, megvalósítását.

Inest, hogy a papír újrapapír legyen!

Térkép

Inest Nonprofit Kft.

  • Cég címe: 1026 Budapest, Pasaréti u. 83.
  • Adószám : 21014668-2-41
  • Email : info@inest.hu
  • Telefon : +36 (80) 911 000
  • Telephely címe: 
    1108 Budapest, Kozma utca 2.
  • Telephely nyitva tartása: 
    munkanapokon 6.30-tól 14.30-ig
1108 Budapest, Kozma utca 2.sz.
Ez a webhely sütiket használ a felhasználói élmény növelése érdekében. Az oldal böngészésével hozzájárul a sütik használatához.
ok